tisdag 18 april 2017

Henrik Kvick

Henrik Kvick är entreprenören som sitter som styrelseledamot inom bland annat tre olika företag. Hans uppväxt spenderades utanför Norrköping i Åby där han senare tog sin examen som Civilingenjör i Industriell Ekonomi. Han valde direkt att inrikta sig på en karriär inom eget företagand eftersom han såg att det fanns mer pengar att hämta. Istället än för att jobba för någon annan. Dessutom lockade idén att han på detta viset kunde styra över sitt egna öde. Han arbetade mycket flitigt under en tid och tre månader senare så kunde han anställa han sin första säljare inom nischade jobbsajter där arbetsgivare och arbetssökare kan komma kontakt med varandra. Det företaget existerar än idag under annat namn än vad ursprungligen etablerades som. Det nuvarande namnet är NetJobs som han också är styrelseledamot inom.

Henrik Kvick har idag utvecklats och sitter som styreleseledamot i flera företag, bland annat ovannämnda Netjobs, men även Net Gaming och myTaste. Dessa tre är innehaven i Henriks Holdingbolag Trottholmen. NetGaming är ett företag som investerar i andra bolag inom branschen onlinespel och poker. myTaste var den tredje sidan där användare kan registrera en profil och kan sedan spara intressanta recept samt även lägga upp egna. Eller experimentera fritt.

henrik kvick

Fritiden

Henrik anser inte att allt livet har att erbjuda är företagande och arbete. Henrik är på fritiden väldigt passionerad inom fotboll och träning. Fotboll är väldigt nära Henrik Kvicks hjärta och han reser ofta runt till olika resmål i världen där fotboll står högt inom turism.

Henrik och Trottholmen

Henrik Kvick har en värdegrund som han fortsätter på i holdingbolaget trottholmen där bolaget ska hjälpa till att hålla en god fortsatt utveckling av de olika innehaven, samt hålla ett stort engagemang, sunt förnuft och resultatfokus samt att vara kostnadseffektiva. Henrik Kvick och trottholmen är mycket intresserade utav nya investeringar till företaget förutsatt att dessa företag har goda internationella möjligheter till att expandera.

Henrik Kvick jobbar mycket och har listats i många tidningar och reportage och beskriver honom som "internetentreprenören". I dessa reportage talar Henrik mycket om hur slitsamt arbetet är, och om man vill lyckas så får man vara beredd på att arbeta 60 timmar i veckan till en början för att kunna få igång allting och att lyckas.

Denna bloggen beskriver allt detta och lite till. Den talar mycket om vad du ska göra för att skapa karriär och vad du bör ha för inställning för att lyckas. Du får verkligheten du själv skapar och du måste ha modet att göra det du tror på, hela vägen. Våga verkligen satsa på det du vill. När du gör affärer måste du vara strikt och du ska förstå att du skapar företaget för att tjäna pengar och skapa intäkter. Håll ett högt säljfokus. Vill du att företaget ska växa måste du se till så att det finns möjligheter för detta så tidigt som möjligt. Du kan inte heller göra allting själv utan du måste kunna anlita medarbetare som du litar på. Eller ha andra med dig som du kan ha förtroende för, och som du litar på att de gör det som är sagt, så att du kan lägga din fokus på annat håll. Denna bloggen kommer vara nyttig för alla som önskar sig göra en karriär som entreprenör inom vilken bransch som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar